.

"הסודות של קדוש"
כיתת אומן דיגיטלית
עם שף קונדיטור - קרן קדוש

בואו ללמוד איך להכין את קינוחי הויטרינה של "קדוש"

גלו עכשיו את הסודות המתוקים של קפה ״קדוש״ ושל קרן קדוש

במהלך הסדנה אני מזמינה אתכם להתארח בקונדטוריה שלנו.

אחלוק ואשתף אתכם בסודות המתוקים של קפה ״קדוש״ ושלי ויותר חשוב מכך- אתן לכם כלים מקצועיים וטיפים רבים איך ליצור קינוחים יצירתיים ומקוריים משלכם, איך להטביע את חתמכם האישי, ואיך ליצור שילובים ומרקמים חדשים.

יחד נעבוד עם חומרי גלם איכותיים ואלמד אתכם, שלב אחר שלב, את הבסיס והידע המקצועיים בקונדיטוריה תוך כדי שאכניס אתכם למחשבות שלי שעומדות מאחורי תהליך ייצור קינוחים חדשים, בדיוק כמו שאני מעבירה לקונדיטורים החדשים שבאים לעבוד ב״קדוש״.

 

הקינוחים שתילמדו הינם קינוחי הדגל של ״קדוש״ והם מורכבים ובעלי שכבות רבות.
בסדנה תלמדו איך להרכיב נכון את הקינוח, שלב שלב, איך לבנות את הטעמים והמרקמים ואפילו איך ליצור מאותם מרכיבים, קינוחים חדשים שלכם.

למעלה משעתיים וחצי של סדנה

6 שיעורים

מתכונים, כמויות ופירוט הרכיבים

גישה לקורס ללא הגבלת זמן

שף-קונדיטור קרן קדוש

קפה קדוש, שחגגנו לו לא מזמן 50 שנות פעילות, הוקם בשנת 1967 ע״י מאיר קדוש, אביו של איציק בעלי שהינו שף קונדיטור, ועובד בקפה מאז היותו נער.

לפני כ- 12 שנה, לאחר לימודים ב״אסטלה״ הצטרפתי לאיציק כקונדיטורית ומאז אנחנו מגדלים יחד באהבה 4 ילדים ואת ״קדוש״.

קדוש הינו בית קפה וקונדיטוריה בו איציק ואני מייצרים את כל העוגות והמאפים בעצמנו. העבודה בקונדטוריה היא תובענית וכמעט לא משאירה זמן לעניינים אחרים. במהלך שנותי כקונדיטורית העברתי סדנאות, כתבתי על אוכל ואף הגשתי תוכנית רדיו אבל נפח העבודה בקפה גדל ובמקביל הרחבתי את משפחתי ולצערי נאלצתי לקחת פסק זמן מהעברת הסדנאות. תמיד התגעגעתי ללמד ולחלוק את הידע שלי. בעקבות שתי סדנאות שהעברתי לאחרונה, אחת לחובב האפייה הביתי ואחת לקונדיטור המקצועי, סדנאות שהביקוש בהן עלה המקומות שהוקצו להן, הבנתי שיש רצון גדול מצדכם ללמוד ולהשתתף בסדנאות וחיכיתי להזדמנות לפתוח את המפגשים ליותר משתתפים.

מכיוון שהתקופה המאתגרת הנוכחית לא מאפשרת לי לפגוש אתכם פנים מול פנים, יחד עם האפשרויות הטכנולוגיות הקיימות, הבנתי כי זהו הזמן לצילום ופתיחת הסדנה הדיגיטלית הראשונה שלי.

מה הסדנה כוללת?

הכנו לכם ביחד עם הסדנה את הערכה המושלמת לקונדיטור

מבחר כלים באיכות הגבוהה ביותר עם תו התקן האישי שלי,
שיאפשרו לכם ליישם את המתכונים בקלות ובנוחות
וכללנו גם סינר ממותג "קדוש" במהדורה מוגבלת

עכשיו במחיר הנחה מיוחד לקיץ!

למי הסדנה מיועדת?

זוהי סדנה איכותית, מקיפה ומעמיקה שמתאימה לחובב האפייה הביתי המעוניין להכיר מבפנים את העולם המקצועי
ולקבל ידע וכלים לעלות שלב בקונדיטוריה הביתית תוך לימוד של מתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה

ולקונדיטור מקצועי המעוניין להרחיב את הידע העיוני שלמד עם שיטות וטיפים ייחודיים איך להתקדם ולהפוך את העבודה המקצועית ליעילה ויצירתית יותר.

 

סדנה שמכניסה אתכם למאחורי הקלעים של קונדטוריה מקצועית על ידי שף קונדיטור יצירתית וחדשנית שחולקת מהידע שלה,
שמעבירה אתכם דרך ומלמדת אתכם את בסיס הידע לאפייה מקצועית בשיטה מעשית.
הלימוד יאפשר לכם, בעזרת כלים חדשים וידע מקצועי, להפוך ליעילים יותר ובעיקר יצירתיים יותר.

 

הסדנה הינה דיגיטלית ולכן תוכלו לחזור עליה בכל שלב 24/7/365.

אתגר מוס הפקאן

מה ההשקעה שלך?

מחיר מבצע 

398 ש"ח

 

 

סדנה + סינר של קדוש 

מחיר רגיל

535ש"ח

סדנה + ערכה מלאה לקונדיטור  אזל מלאי

מחיר רגיל

1190ש"ח

 

הסדנה מיועדת גם למתחילים וגם לאנשי מקצוע!

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.