"הסודות של קדוש"
כיתת אומן דיגיטלית
עם שף קונדיטור - קרן קדוש
בואו ללמוד איך להכין את קינוחי הויטרינה של "קדוש"
גלו עכשיו את הסודות המתוקים של קפה ״קדוש״ ושל קרן קדוש
במהלך הסדנה אני מזמינה אתכם להתארח בקונדטוריה שלנו.
אחלוק ואשתף אתכם בסודות המתוקים של קפה ״קדוש״ ושלי ויותר חשוב מכך- אתן לכם כלים מקצועיים וטיפים רבים איך ליצור קינוחים יצירתיים ומקוריים משלכם, איך להטביע את חתמכם האישי, ואיך ליצור שילובים ומרקמים חדשים.
יחד נעבוד עם חומרי גלם איכותיים ואלמד אתכם, שלב אחר שלב, את הבסיס והידע המקצועיים בקונדיטוריה תוך כדי שאכניס אתכם למחשבות שלי שעומדות מאחורי תהליך ייצור קינוחים חדשים, בדיוק כמו שאני מעבירה לקונדיטורים החדשים שבאים לעבוד ב״קדוש״.
הקינוחים שתילמדו הינם קינוחי הדגל של ״קדוש״ והם מורכבים ובעלי שכבות רבות.
בסדנה תלמדו איך להרכיב נכון את הקינוח, שלב שלב, איך לבנות את הטעמים והמרקמים ואפילו איך ליצור מאותם מרכיבים, קינוחים חדשים שלכם.
למעלה משעתיים וחצי של סדנה
6 שיעורים
מתכונים, כמויות ופירוט הרכיבים
גישה לקורס ללא הגבלת זמן
שיעור 1
בצק רבוך
בצק פריך שקדים
סבלה
שיעור 2
הכלה מאיסטנבול
קרם פטיסייר
קרם ערמונים
קרמל רך
קרמל לציפוי
שיעור 3
פריז ברסט שוקולד
קרמו שוקולד
וופל פריך
שאנטיי וניל
שיעור 4
מקרון פיסטוק
מקרונים
גאנש פיסטוק
שיעור 5
מוס פיסטוק
מוס פיסטוק
ציפוי שוקולד לבן ופיסטוק
דסקית קרנאץ' פטל
שיעור 6
פיננסייר פקאן
אתגר האפיה של מוס הפקאן
שף-קונדיטור קרן קדוש
לפני כ- 12 שנה, לאחר לימודים ב״אסטלה״ הצטרפתי לאיציק כקונדיטורית ומאז אנחנו מגדלים יחד באהבה 4 ילדים ואת ״קדוש״.
קדוש הינו בית קפה וקונדיטוריה בו איציק ואני מייצרים את כל העוגות והמאפים בעצמנו. העבודה בקונדטוריה היא תובענית וכמעט לא משאירה זמן לעניינים אחרים. במהלך שנותי כקונדיטורית העברתי סדנאות, כתבתי על אוכל ואף הגשתי תוכנית רדיו אבל נפח העבודה בקפה גדל ובמקביל הרחבתי את משפחתי ולצערי נאלצתי לקחת פסק זמן מהעברת הסדנאות. תמיד התגעגעתי ללמד ולחלוק את הידע שלי. בעקבות שתי סדנאות שהעברתי לאחרונה, אחת לחובב האפייה הביתי ואחת לקונדיטור המקצועי, סדנאות שהביקוש בהן עלה המקומות שהוקצו להן, הבנתי שיש רצון גדול מצדכם ללמוד ולהשתתף בסדנאות וחיכיתי להזדמנות לפתוח את המפגשים ליותר משתתפים.
מכיוון שהתקופה המאתגרת הנוכחית לא מאפשרת לי לפגוש אתכם פנים מול פנים, יחד עם האפשרויות הטכנולוגיות הקיימות, הבנתי כי זהו הזמן לצילום ופתיחת הסדנה הדיגיטלית הראשונה שלי.
מה הסדנה כוללת?
חשוב לציין שהסיסמה שתועבר אליך ניתנת לשימוש משני מכשירים בלבד (מהנייד/המחשב, לבחירתך)
יש להיכנס מראוטר/וויפי עם כתובת ip קבועה.(ניתן לבדיקה מול ספק האינטרנט שלכם ובאחריותכם)
אין לגלוש על נתונים סלולרים.
ההדרכות מועברות על-ידי שף קונדיטור קרן קדוש, בשיעורי וידאו מוקלטים ומגובים במסמך PDF המפרט כמויות ורכיבים לכל המתכונים.
בנוסף, ניתן לשלוח לשף קונדיטור קרן קדוש בכל שלב שאלות, כדי שהלימוד שלך יהיה אפקטיבי.
את השאלות ניתן לשלוח בוואטסאפ: 054-7718899 או להצטרף לקבוצת הפייסבוק הסודית שלנו (לנרשמים בלבד).
בסדנה נלמד 4 קינוחים שמורכבים מ 16 מתכונים שונים:
הכלה מאיסטנבול
פריז ברסט שוקולד
מוס פיסטוק
אתגר מוס הפקאן
בשיעור האחרון בסדנה תקבלו מתכונים לאתגר אפייה של קינוח מוס הפקאן המוגש בקפה ״קדוש״.
מי שיבצע אותו בהצלחה וישלח אלינו תמונה, יקבל תעודת גמר דיגיטלית בחתימתה של שף קונדיטור קרן קדוש.
הכנו לכם ביחד עם הסדנה את הערכה המושלמת לקונדיטור
מבחר כלים באיכות הגבוהה ביותר עם תו התקן האישי שלי,
שיאפשרו לכם ליישם את המתכונים בקלות ובנוחות
וכללנו גם סינר ממותג "קדוש" במהדורה מוגבלת
עכשיו במחיר הנחה מיוחד לקיץ!
למי הסדנה מיועדת?
זוהי סדנה איכותית, מקיפה ומעמיקה שמתאימה לחובב האפייה הביתי המעוניין להכיר מבפנים את העולם המקצועי
ולקבל ידע וכלים לעלות שלב בקונדיטוריה הביתית תוך לימוד של מתכונים שהינם בסיס להבנת עולם הקונדיטוריה
ולקונדיטור מקצועי המעוניין להרחיב את הידע העיוני שלמד עם שיטות וטיפים ייחודיים איך להתקדם ולהפוך את העבודה המקצועית ליעילה ויצירתית יותר.
סדנה שמכניסה אתכם למאחורי הקלעים של קונדטוריה מקצועית על ידי שף קונדיטור יצירתית וחדשנית שחולקת מהידע שלה,
שמעבירה אתכם דרך ומלמדת אתכם את בסיס הידע לאפייה מקצועית בשיטה מעשית.
הלימוד יאפשר לכם, בעזרת כלים חדשים וידע מקצועי, להפוך ליעילים יותר ובעיקר יצירתיים יותר.
הסדנה הינה דיגיטלית ולכן תוכלו לחזור עליה בכל שלב 24/7/365.
אתגר מוס הפקאן
מה ההשקעה שלך?
מחיר מבצע
398 ש"ח
סדנה + סינר של קדוש
מחיר רגיל
535ש"ח
סדנה + ערכה מלאה לקונדיטור אזל מלאי
מחיר רגיל
1190ש"ח
הסדנה מיועדת גם למתחילים וגם לאנשי מקצוע!
"קפה קדוש" – סיפורו של מקום:
קפה קדוש נוסד בעיר הבירה ירושלים, על ידי מאיר קדוש ז״ל בשנת 1967 והפך למוסד ירושלמי וותיק ולאחד מבתי הקפה הפופולריים והידועים ביותר בארץ.כיום הוא נמצא בניהולו של בנו ורעייתו, איציק וקרן. ייחודיות המקום בהכנת תוצרת עצמית בעבודת יד המיוצרת בקונדיטוריה השוכנת בקומה העליונה של בית הקפה, תוך הקפדה על שימוש בחומרי גלם איכותיים וטריים.
קפה ״קדוש״ זכה לארח מפורסמים ופוליטיקאים רבים במהלך שנות פעילותו ואף נבחר לארח את הגב׳ מלניה טראמפ בביקורה בארץ, גרף אותות הוקרה ופרסים רבים בזכות עשייתו (הקונדיטוריה הטובה לשנת 2019, פרס הוקרה על העסק הוותיק והמוערך בירושלים במסגרת כנס ירושלים לעסקים, פרס ראשון בפסטיבל לחם בטורקיה).
לרכישה מלאו את הטופס ונעביר אתכם לדף סליקה מאובטח בחנות שלנו
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר